18 листопада 2016 р.

"Нові напрямки роботи СБФ у світі сучасних вимог" - тема семінару для працівників сільських бібліотек.


18 листопада  на базі центральної районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського пройшов семінар на тему «Нові напрямки роботи СБФ у світі сучасних вимог. Планування та звітність бібліотек».










Відкрила семінар директор ЦБС Добровольська Л.М., яка зупинилася на питаннях стратегії та розвитку сучасної бібліотеки.
















Про особливості планування роботи бібліотек з читачами-дітьми розповіла заступник директора по роботі з дітьми Білан О. П. Зокрема, зосередила увагу на роботі СБФ по популяризації творів письменників та поетів Черкащини.









Про роботу по відзначенню основних подій, знаменних та пам’ятних дат, що будуть відзначатися в Україні в 2017 році говорилося у виступі завідувачки відділу обслуговування  ЦРБ Гаркавенко О.Л.















Редактором відділу комплектування ЦРБ Надточій В.Д. були надані методичні рекомендації з питань переобліків та списання літератури.
















З інноваційними формами роботи працівників сільських книгозбірень ознайомила методист ЦРБ Лещенко О.І. Також були надані методичні поради по підготовці та здачі звітності (текстової, статистичної та електронної) за 2016 рік.














Бібліотечні працівники району отримали фахові консультації, методичні  поради провідних спеціалістів ЦРБ щодо особливостей планування  на 2017 рік та звітності про роботу бібліотек за 2016 рік.