20 лютого 2017 р.

Публічні бібліотеки Звенигородщини: нові реалії та перспективи.

17 лютого  на базі центральної районної  бібліотеки ім.Ю.С.Кримського  відбувся семінар бібліотечних працівників району та тему: «Публічні бібліотеки Звенигородщини: нові реалії та перспективи». 

















Відкрила семінар директор ЦБС Добровольська Л.М., яка зупинилася на питаннях  децентралізації бібліотек в умовах створення ОТГ. Працівники сільських книгозбірень отримали рекомендації щодо організації мережі публічних бібліотек в об’єднаних територіальних громадах.


“Ефективність діяльності бібліотек: нові пріоритети, послуги та показники роботи” —  тема виступів заступник директора по роботі з дітьми Білан О. П. та методиста ЦРБ Лещенко О.І. 

Білан О.П. у своєму виступі розглянула питання індивідуального, групового і масового інформування користувачів в сучасних умовах, виставкової діяльності бібліотек, нових форм роботи з читачами — дітьми.








Консультації та методичні  поради працівникам сільських книгозбірень надала методист ЦРБ Лещенко О.І.


Завідуюча відділу обслуговування  ЦРБ Гаркавенко О.Л. зупинилася на питанні застосування інноваційних методів в обслуговуванні користувачів юнацького віку в  бібліотечних закладах.  



У рамках семінару відбулася зустріч з в.о. начальника Звенигородського бюро правової допомоги Бондарчук Н. В., під час якої  була надана юридична допомога та фахові консультації бібліотекарям району.