7 травня 2018 р.

Сoworkбібліотек@

Різноманітні масові заходи, які організовують щиро віддані своїй справі бібліотекарі Звенигородської центральної районної бібліотеки  щоразу збирають у книгозбірні чимало гостей та мешканців міста. А це й творчі зустрічі з цікавими особистостями, письменниками та художниками, виставки робіт місцевих майстрів, презентації книжкових новинок, огляди літератури та чимало інших цікавих заходів. Та колектив бібліотеки не зупиняється на досягнутому, постійно розширює спектр послуг та втілює в життя інноваційні методи обслуговування користувачів. Сьогодні наша бібліотека перестала бути тільки читальнею та книгосховищем, вона  крокує в ногу з часом. Ми маємо сучасні комп’ютери, доступ до інтернету, нові книги, гарну періодику.
Нещодавно у бібліотеці,  з’явилася ще одна нова цікавинка – безкоштовна зона  "Coworkбібліотек@". Коворкінг (coworking, в перекладі з англійської мови означає "разом працюють") – це обладнаний всім необхідним для роботи простір. У нас це і зона з робочими місцями, де можна займатися своїми справами або працювати над спільним проектом і зал для лекцій чи майстер-класів. Але крім місць для роботи ми пропонуємо ще і цікаву зону відпочинку, щоб випити чаю, поспілкуватись, пограти в настільні ігри, а в майбутньому, можливо, і в комп’ютерні.  





                                                                                                             
Працює "Сoworkбібліотек@" за стандартним для бібліотеки графіком: з 09 до 18 год., без перерви на обід. Вихідний день: неділя.