15 серпня 2018 р.

Жінка, яка змінила світ.

19 серпня виповнюється 135 років від дня народження Коко Шанель. Габріель Бонер Шанель - ікона стилю, одна з найвідоміших модельєрів світу, засновник бренду одягу та парфумів Chanel. Стиль, створений Шанель, уособлює собою цілу епоху, а в ній — елегантність і зручність, а ще -  мінімалізм у використанні аксесуарів. Коко Шанель принесла в жіночу моду приталений жакет і маленьку чорну сукню, сумку 2.55 і двоколірне взуття, перли і коротку стрижку  та ще багато іншого. Француженка, яка за 87 років свого життя, залишила для  нащадків щедрий спадок – секрети стилю та витонченості, якими користуються мільйони жінок і сьогодні. 
Пропонуємо вашій увазі книгу із фонду нашої бібліотеки: Марія Сердюк “Коко Шанель”. Це повчальна історія про дівчинку-сироту, котра змінила світ. З історії життя цієї неймовірної жінки дізнаєтеся, що успіху в житті може досягти кожен, хто його прагне, а сім’я та відносини — це найголовніше. 
Книги серії “Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей” надихають проводити вільний час разом з усією родиною. Адже спільне читання дозволяє щиро поговорити з дитиною про важливе, зміцнює стосунки з нею.  Читайте разом зі своїми дітьми і нехай вони відчують, що ви їх любите!