30 січня 2023 р.

Це цікаво. Із фонду нашої бібліотеки.

“Дерево роду” — пригодницько - історичний роман, що  став першою частиною сімейної саги “Дикі паростки” української авторки Ольги Саліпи. Події в цій книзі відбуваються на землі, де народилася авторка, – в містечку Гусятин і розпочинаються в кінці XIХ століття. Двоє братів, Богдан та Іван, колись захопилися однією жінкою - повією Магдою. Минули роки. І вже Іванові сини, Петро й Семен, спалахують таємною жагою до однієї дівчини Сабіни.
Час великих історичних зламів і громадянських війн. На полі битви проливається українська кров у бою під Крутами. Петро стає до лав Галицької армії. Семен страждає від мук нерозділеного кохання та ненависті до власного брата, поки не зіштовхується з колишньою коханкою батька - тією самою фатальною блудницею Магдою. У серці спалахує заборонена пристрасть. За спинами братів чатують НКВДисти та зрадники, країна здригається від зламних подій. Крізь тонкий серпанок прорвуться темні гріхи батьків і синів - помилки, які спокутувати дітям дітей. Історія, що почалася з ненависті, триватиме ще не одне покоління.
#сучаснаукраїнськапроза #книжкові_новинки #бібліотека_радить #увага_новинка  #читаюукраїнською #люблючитати #ольгасаліпа #деревороду #укрсучліт