27 жовтня 2016 р.

День професійного спілкування "Бібліотека - осередок культури та територія спілкування."

26 жовтня у центральній районній бібліотеці ім. Ю.С.Кримського пройшов день професійного спілкування працівників Звенигородської централізованої бібліотечної системи. З вступним словом виступила директор ЦБС Добровольська Л.М., яка підняла питання зв’язків бібліотек з громадськістю.













 Під час спілкування обговорювалося  питання передплати періодичних видань на 2017 рік. Рекомендації надали заступник директора по роботі з дітьми Білан О.П. та завідуюча відділом обслуговування ЦРБ Гаркавенко О.Л.

































Цікаво пройшла година творчої ініціативи “Я пропоную свій досвід”. Пізнавальними були виступи працівників Вільховецької та Чичиркозівської СБФ, які поділилися досвідом створення народознавчих куточків та музейних кімнат. 



Традиційно привітали жовтневих ювілярів.





















У гості до бібліотекарів завітав Сергій Мошенський, письменник, поет, краєзнавець, автор книг “Дорога до храму” та “Куцівський бурлака”. З захопленням  присутні слухали вірші та оповідання в авторському виконанні.

Кожна бібліотека  отримала в дарунок від автора книгу “Куцівський бурлака”, присвячену невідомим  сторінкам біографії лірника українського слова Тодося Осьмачки.