11 квітня 2017 р.

Творча зустріч з Мирославом Дочинцем.


10 квітня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського пройшла зустріч з людиною, яку можна вважати одним із феноменів сучасного літературного процесу, який за кілька років став одним з найчитаніших авторів, відомим та успішним письменником, прозаїком, публіцистом, видавцем, філософом та журналістом - Мирославом Дочинцем. 
В Україні не знайдеться, мабуть, жодного письменника, чию творчість обговорювали б так широко, як творчість Мирослава Івановича.
Мирослав Дочинець - автор більше двадцяти книг. Його твори  перекладаються російською, угорською, словацькою, польською, французькою, італійською, англійською, японською мовами. Як видавець - втілює різні видавничі проекти, зокрема опікується серіями книжок «Домінія слова», «Трава Парнасу», «Книжкова полиця Вічника». 
М.Дочинець - член Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників. За плідну і самобутню творчу діяльність відзначений низкою літературних премій, в тому числі трьох міжнародних, а також відзнакою «Золотий письменник України». В 2014 році за романи «Криничар» та «Горянин» удостоєний Національної премії ім. Т. Шевченка. 
Розпочала зустріч з митцем методист ЦРБ Оксана Лещенко, яка представила гостя, коротко розповіла про його творчість.


З вітальним словом виступив член Національної спілки письменників України, поет Сергій Ткаченко.




















Мирослав Іванович  розповів про себе, свою творчість та плани на майбутнє. У теплій дружній співбесіді у читачів було багато цікавих запитань на різні теми, на які автор відповідав, додаючи: "Ви ставите мені запитання, а відповіді вже самі знаєте.."




























На зустрічі були присутні:   студентська  та учнівська молодь, бібліотечні працівники району, вчителі і шанувальники творчості автора.























Директор Звенигородської ЦБС Лариса Добровольська подякувала гостеві за зустріч та побажала йому успіхів у щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. 



Під кінець зустрічі усі бажаючі могли придбати книги і отримати автографи.