22 травня 2017 р.

Магія весни і книги.


Останнім часом бібліотеки практикують проведення різних акцій з метою привернення уваги до книги, читання, бібліотеки, популяризації послуг, залучення нових читачів. Адже книги, читання відволікають від буденної  суєти, негараздів, нестабільності, страху, невпевненості, дають   можливість  відновлювати рівновагу, спокій і отримувати задоволення.  Акції, приуро-чуються до різних дат, свят, культурних подій. 
Цьогоріч, 18 травня, у День вишиванки, стартувала щорічна акція “Бібліотека під відкритим небом”. На галявині у міському парку та біля приміщення бібліотеки були організовані перегляди - презентації періодики, де кожен бажаючий зміг переглянути чи почитати журнали чи газети.
Акція триватиме до 1 вересня. Щотижня, з вівторка по п’ятницю, бібліотекарі центральної районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського  знайомитимуть жителів та гостей міста  з книгами та періодичними виданнями. 
Колектив бібліотеки переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.