21 червня 2017 р.

Феофан Білецький "Звенигородщина: моя, твоя, наша"

                                                                               Історія мого житя становить
                                                                               частину історії моєї батьківщини.
                                                                                                             Тарас Шевченко

20 червня в читальному залі Звенигородської центральної районної бібліотеці відбулася презентація книги Феофана Білецького “Звенигородщина: моя, твоя, наша.” 
Книга Феофана Феофановича розкриває перед читачем сторінки історії Шевченкового краю: від давніх часів до сьогодення, знані і маловідомі, забуті і замовчувані злочинними режимами. Виданню книги передувала багаторічна пошукова й дослідницька робота автора в архівах і бібліотеках. Використавши нові джерела, творчо переосмисливши результати попередніх пошуків краєзнавців, Феофан Феофанович  зробив багато нових відкриттів, уточнень, узагальнень. 
На заході були присутні - творча інтелігенція міста , знані краєзнавці, такі як Вадим Федорович Мицик, Станіслав Станіславович Лячинський, Валерій Михайлович Бурій, члени ветеранської організації та інш.
На закінчення заходу Феофан Феофанович поділився із присутніми планами на майбутнє, розповів про книгу про генерала-хорунжого армії УНР, отамана Юрка Тютюнника , яка найближчим часом має вийти з друку.