1 жовтня 2018 р.

Свято у бібліотеці.

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відзначається це свято. Сама назва — Всеукраїнський, свідчить що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох бібліотека стала домівкою, бо без книги немає знань, поступу вперед. В переддень свята в бібліотеках району проводились різноманітні культурні заходи: презентувалися книжкові виставки, відкриті перегляди літератури, організовувались екскурсії, літературні години. До уваги користувачів і відвідувачів центральної районної  бібліотеки пропонувалися книжкові виставки “Я люблю читати”,  “Увага! Новинка”, виставка — інсталяція “Що читати восени...” 
А 28 вересня, саме з нагоди професійного свята,  зібралися бібліотечні працівники Звенигородської ЦБС у святково прибраній залі. Відкрила свято методист ЦРБ Лещенко О.І. 


Привітала бібліотекарів  начальник відділу культури і туризму Звенигородської райдержадміністрації Л.М.Іщенко. 


У своєму виступі вона відзначила що діяльність бібліотечних установ нашого району – багатогранна, а праця бібліотекарів – кропітка і надзвичайно потрібна. Скромні, віддані своїй професії працівники, спонукають кожного з нас полюбити книгу . А ще Лілія Миколаївна  привітала ювілярів - бібліотекаря Гусаківської СБФ Мороз О.Є. та бібліотекаря Будищенської СБФ Магуськіну Н.Г. та вручила їм грамоти за багаторічну сумлінну роботу. 


А далі були конкурси на професійніть та ерудицію, і розповіді, кумедні і сумні, з життя бібліотек і бібліотекарів.




 І звичайно запашний чай із цукерками та печивом.