22 березня 2019 р.

Зустріч з майстринею.

Кажуть, що успіх залежить від того, як людина проводить свій вільний час. Хобі – одне з тих занять, яке не лише приносить задоволення, а й розвиває вміння зосереджуватися, що є корисною психологічною зарядкою. Тож улюблена справа – це і відпочинок, і гімнастика для душі.
На черговому засіданні клубу “Берегиня” відбулася зустріч з надзвичайно цікавою людиною Книжкою Оленою Миколаївною, яка має не одне захоплення. Але на цьому засіданні йшла мова про вишивання. Олена Миколаївна розповіла про техніку вишивання, про те як правильно підібрати кольори при створенні картин, поділилася секретами своєї майстерності. Берегині мали змогу познайомитися з виставкою  картин майстрині. Керівник клубу “Берегиня” Мартиненко А.М. та завідуюча відділом обслуговування   ЦРБ  Гаркавенко О.Л. подякували Книжці О.М. за зустріч.










Неможливо однозначно сказати, від чого залежить вибір захоплень людини. Та це й не так важливо. Головне – щоб хобі було у кожного. Улюблена справа повинна приносити задоволення, бути джерелом щастя й сили. Ніколи не пізно почати займатися тим, що подобається.