23 липня 2021 р.

Дякуємо за книги!

 22 липня до Звенигородської публічної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського завітали  відомі науковці в галузі шевченкознавства Сергій Анастасійович Гальченко та Володимир Юхимович Мельниченко. 
Гальченко Сергій Анастасійович – заступник директора Інституту літератури імені Т.Г.Шевченка НАН України з наукової та видавничої діяльності,  завідувач фондів рукописних фондів і технологій, кандидат філологічних наук, Заслужений працівник культури України.
Володимир Юхимович Мельниченко – український історик, публіцист, доктор історичних наук, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка. Довгий час був генеральним директором Національного культурного центру України в Москві, опрацьовував архівні документи і видавав книги, в яких буде на віки збережена пам'ять про Тараса Шевченка. 
Науковці привезти до бібліотеки безцінні подарунки – книги. Від імені колективу бібліотеки та читачів щиро дякуємо за подаровані книги,  ми впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.