20 лютого 2023 р.

Це цікаво. Із фонду нашої бібліотеки.

Алекс Норт “Шепотун”. 
Це  динамічний та захопливий трилер. Тут є все. Серійний вбивця. Викрадач дітей. Сімейні таємниці. Місцями дійсно моторошно. Письменник Том Кеннеді та його син Джейк переїжджають у нове тихе містечко, щоб почати все спочатку, налагодити стосунки і зменшити біль від втрати дружини і матері.  Прекрасним житлом, на думку героїв, стане будиночок у тихому містечку Фезербенку. Але не все так добре, як би цього хотілося. У маленьке містечко повертається жах 20-річної давнини: знову хтось викрадає маленьких хлопчиків і жорстоко їх убиває. А перед цим вони довгий час чують шепіт за вікном, голос, який називає їх на ім'я... Лиш штука в тому, що чоловік, який коїв це жахіття 20 років тому,  спійманий та відправлений за ґрати.
Ідеальний психологічний трилер про неідеальні стосунки в сім'ї. Про те, як важливо, щоб наші діти нам довіряли і не шукали підтримки в якогось шепотуна.
⠀#шепотун #алекснорт #книжкові_новинки #бібліотека_радить #увага_новинки #читаюукраїнською #люблючитати  #це_цікаво #із_фонду_нашої_бібліотеки