15 лютого 2023 р.

Здоров'я - це життя.

Здоров’я — найцінніше, що ми маємо. Його не можна купити ні за які гроші. Наше здоровʼя  залежить тільки від нас самих, наших переваг, переконань і світоглядів. Але, на жаль, найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров’я, коли з’являється хвороба чи тимчасові нездужання. Тому турбота про своє здоров’я не має бути проблемою, а повинна стати обов’язковою справою, способом життя.   Саме здоровий спосіб життя і був темою чергового засідання клубу “Берегиня”. А гостем на засіданні клубу був Леонід Микитенко, який поділився основними складовими здорового способу життя , які вибудував з власного досвіду. А це раціональне харчування, фізична активність і загартовування, особиста гігієна і відсутність шкідливих звичок. 


Завідувачка відділом обслуговування Ольга Гаркавенко представила присутнім книги про здоровий спосіб життя, що дозволяють дізнатися про його секрети, різні його методики і системи, а також познайомила з книгами про правильне харчування, ці книги включають не лише рекомендації фахівців, а й рецепти корисних страв.


Керівник Звенигородської РО Червоного Хреста Володимир Гнатович Слинько розповів про надання першої допомоги при інсультах та інфарктах. Адже вчасна допомога людині з інсультом або інфарктом збільшує шанси на одужання.


Члени клубу “Берегиня” отримали від Звенигородської РО Червоного Хреста безоплатні ліки, а  працівники ПБ ім.Ю.С.Кримського — пристрій для вимірювання артеріального тиску.


А ще на захід завітали представники Міжнародного Комітету Товариства Червоного Хреста, які подякували волонтерам РО Червоного Хреста за активну громадську позицію, людяність та безкорисливу працю.