29 березня 2023 р.

Це цікаво. Із фонду нашої бібліотеки.

 
Сучасна українська література крута та різнобарвна. З нею потрібно знайомитися та читати якомога більше. Пропонуємо вашій увазі книгу сучасного українського автора,  лауреата престижної літературної премії “Смолоски”, автора і ведучого вечірнього шоу на YouTube “Martyn Yakub Sho°“ Мартина Якуба  "Не твоє собаче діло".
Головний герой книги Макс Гедзь - приватний детектив, якому не надто таланить в житті. Фінансові проблеми штовхають його взятись за справу, замовник якої не надто приємна Максу людина. Але він навіть не уявляє куди заведе його розслідування і які страшні таємниці випливуть назовні. Окрім головного розслідування Мартин Якуб  підняв у цій книзі теми насильства та знущання над тваринами. Ці дві теми розкривалися з новими героями, які взаємодіяли з Максом протягом книги. Бо було цікаво дізнаватися про життя персонажа поза межами розслідувань і пригод, які з ним зв'язані.
Книга динамічна, цікава, жива. Сюжет тримає в напрузі, насичений деталями і несподіваними поворотами. Достойний український детектив, який має бути прочитаним  кожним поціновувачем даного жанру. 
#сучаснаукраїнськапроза #книжкові_новинки #бібліотека_радить #увага_новинки #читаюукраїнською #люблючитати #мартинякуб #нетвоєсобачеділо #укрсучліт #це_цікаво #із_фонду_нашої_бібліотеки