30 травня 2024 р.

Це цікаво! Із фонду нашої бібліотеки.

 Хочете почитати щось легке, літнє та пригодницьке? Тоді для вас книги Едрієнни Янг "Поміж злодіїв" і "Однойменні". У цій розкішній дилогії авторка вдало поєднує пригодницькі мотиви й несподівані повороти сюжету, створюючи хиткий світ, у якому небезпека чатує на кожному кроці, а ще тут - пірати, кохання, сильна героїня та трохи сімейної драми. 
Головна героїня рудоволоса Фейбл. Мати дівчини загинула під час страшного шторму, а батько покинув її саму виживати на злодійському острові. Усі роки дівчина мріяла лише про одне - повернутися до батька і робила для цього все, що було в її силах. Фейбл пірнала в море, добувала коштовні камені та продавала їх щоб зібрати монети та оплатити за своє перевезення на кораблі, а ще просто намагалася вижити. Коли все летить шкереберть дівчина звертається за допомогою до молодого торговця Веста... Шлях додому для Фейбл буде важким і тернистим, а довгоочікувана зустріч з батьком, зовсім не такою про яку вона мріяла.
Книга наповнена неймовірною атмосферою, морськими пригодами, різкими поворотами сюжету, а також ніжним почуттям - коханням!
Рекомендуємо!