13 жовтня 2017 р.

Ярмарок інноваційних проектів «Від ідеї до втілення».

11 жовтня 2017 року в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка проходив ярмарок інноваційних проектів «Від ідеї до втілення» районних, міських централізованих бібліотечних систем та центральних бібліотек об’єднаних територіальних громад. Свої проекти розвитку бібліотек презентували 13 учасників.
Перед присутніми з вітальними словами виступили директор Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю облдержадміністрації О.О. Шабатін та директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка Л.П. Капкаєва.
Проект від Звенигородської центральної районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського представила  методист ЦРБ Лещенко Оксана Іванівна. Наш  проект  називався "COWORKБІБЛІОТЕК@", його мета - створення естетично привабливого, комфортного багатофункціонального простору для культурного, творчого розвитку особистості.
За підсумками конкурсу та за рішенням журі наш проект визнаний дійсно інноваційним  і тому нам присуджено І місце. Участь у ярмарці – це безумовно позитивний досвід і можливість презентувати своє вміння.