26 жовтня 2017 р.

Сміх - справа серйозна.

26 жовтня в читальному залі  центральної районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського відбулася презентація книги гумору та сатири поетів Звенигородки та околиць “Пересміхи для потіхи.” Автором — упорядником книги є Вадим Федорович Мицик, заслужений працівник культури України, відомий етнограф-народознавець, краєзнавець, письменник.


На презентацію зібралися місцеві поети  Олекса Озірний, Михайло Солончук, Сергій Ткаченко, Станіслав Лячинський та інші, а також члени клубу “Берегиня”, громадськість міста.























Захід відкрили голова районної ветеранської організації Уманець П.Г. та завідуюча відділом обслуговування ЦРБ Гаркавенко О.Л.


На заході звучали не тільки сатиричні вірші зібрані у книзі “Пересміхи для потіхи”, а й свої вірші для присутніх читали Сергій Ткаченко, Станіслав Лячинський, Володимир Бойко, Петро Дудник та Олексій Дерев’янко.






Особливого колориту заходу додали пісні у виконанні Дмитра Савицького.


Година творчого спілкування на цьому не закінчилася,  продовжилася вона  за чашкою запашного чаю з смачною випічкою. Були щемні спогади, дружні розмови, звучали пісні. Тепла атмосфера читального залу сприяла гарному настрою, адже живе спілкування збагачує тих, хто приходить на подібні зустрічі. Ще Екзюпері сказав: «Найбільша розкіш – розкіш людського спілкування». Тож до нових зустрічей.