20 жовтня 2017 р.

Твої права - твій захист.

19 жовтня в приміщенні Звенигородської районної бібліотеки ім.Ю.С.Кримського відбулося чергове засідання клубу за інтересами “Берегиня”. Цього разу на засідання клубу були запрошені фахівців Звенигородського бюро правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання БВПД - в.о. начальника  Звенигородського бюро правової допомоги Бондарчук Н.В.   та головний спеціаліст бюро  Винарська О.Л. 






















Присутніх було проінформовано про Всеукраїнський проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», завдання якого забезпечити українців інформацією про права, які гарантовані їм Конституцією і законами України, навчити ці права реалізовувати та захищати. 


Під час зустрічі було надано роз’яснення та проведено  консультування з різних питань. Зокрема, було роз’яснено питання  щодо  сімейного, спадкового, земельного та кримінального права. На всі питання, які цікавили присутніх були надані вичерпні відповіді та роз’яснені норми чинного законодавства.






















Слухачів було проінформовано про роботу бюро правової допомоги та розповсюджено інформаційні буклети.


























На закінчення заходу голова міської ветеранської організації,  керівник клубу “Берегиня” Мартиненко А.М. подякувала працівникам  Звенигородського бюро правової допомоги за змістовні та фахові консультації.