21 грудня 2021 р.

Для любителів книги і читання.

Шановні любителі книги і читання, пропонуємо вашій увазі підбірку українських ресурсів, які пишуть про літературу та книжкові новинки і допоможуть вам підібрати  цікаву книгу.
✅ Читомо 
Незалежна редакція існує з 2009 року та пише про все, що стосується книжок, книговидання та культури читання. Крім того, Читомо є постійним партнером найгучніших книжкових подій України та світу, серед яких BookForum, Frankfurter Buchmesse та Книжковий Арсенал. Тож, читаючи їх, Ви ніколи не пропустите найновіші новини з літературного світу.
 Літакцент
Існує з 2007 року та є одним з найстаріших українських видань про літературу. На «Літакценті» публікують новини, колонки та інтерв’ю, а також рецензії та огляди українських та перекладних видань. Крім того, медіа має щорічну премію «ЛітАкцент року», яку присуджують найкращим прозовим, поетичним та літературознавчим творам. Нагорода включає в себе й славнозвісну номінацію-антипремію "Золота булька".
✅ БараБука
Простір української дитячої книги, найпомітніший і масштабніший український сайт про книжки для дітей. Тут є рецензії на українські і зарубіжні видання, інтерв’ю з письменниками, книжкові огляди, розповіді про світові тенденції та багато іншого. 
✅ Часопис КРИТИКА - Journal KRYTYKA 
Часопис аналітичної есеїстики, публіцистики та рецензій «Критика» заснувала восени 1997 року група українських інтелектуалів за ініціативи літературознавця та історика культури, професора Гарвардського університету Григорія Грабовича.
✅ Блог Yakaboo
Книжковий блог інтернет-магазину Yakaboo.ua, який публікує не лише авторські матеріали, написаних спеціально для цього ресурсу, але й вибірки найцікавіших статей з усього книжкового інтернет-простору.
Сподіваємося, що ці ресурси допоможуть вам знайти свою книгу.