30 листопада 2017 р.

Плануємо, інформуємо, пропонуємо.

29 листопада 2017 року відбувся семінар бібліотечних працівників Звенигородської ЦБС “Планування роботи бібліотек на 2018 рік: інформуємо та пропонуємо”. Провідними спеціалістами ЦРБ та РДБ були надані консультації з основних питань планування роботи бібліотек на 2018 рік, враховуючи потреби та інтереси своєї громади. 



Методист ЦРБ Лещенко О.І. зупинилася на основних напрямках роботи на наступний рік, звернула увагу присутніх на основні пам'ятні дати та події, які будуть відзначатися в наступному році.


 У своєму виступі “Актуальні аспекти планування роботи бібліотек району з читачами-дітьми” заступник директора  по роботі з дітьми Білан О.П.   звернула увагу на основні пріоритети роботи бібліотек з дітьми . Вона зауважила, що  до планування роботи необхідно підійти ретельно і продумано, зваживши на умови сучасної діяльності бібліотеки та свої можливості. Планові заходи повинні працювати на майбутнє, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки.  


Редактор відділу комплектування Надточій В.Д. надала лаконічну, але змістовну первинну інформацію про перехід з ББК на УДК,  визначила напрями подальшої спільної діяльності бібліотечних працівників. На семінарі були прийняті рішення щодо вирішення нагальних проблем, які виникають у процесі індексування документів за УДК.


В ході семінару було обговорено багато важливих тем, що стосуються   організації та використання бібліотечного фонду.