8 листопада 2017 р.

Усміхаймося й живім... (творча зустріч з Володимиром Бойком)


В центральній районній бібліотеці ім.Ю.С.Кримського відбулася зустріч з поетом із шевченківської Керелівки Володимиром Бойком, автором шести поетичних збірок.


Завідуюча відділом обслуговування Ольга Гаркавенко представила Володимира Бойка як людину неординарну, інтелігентну, ерудовану, з незвичайними захопленнями. Адже Володимир Григорович, окрім того, що поет, сатирик, гуморист ще й художник. Присутні мали змогу познайомитися з його книгами та невеличким доробком його картин.


Володимир Бойко розповів про свою творчість, презентував нову збірку “Аромат аличі”. З великою цікавістю присутні слухали нещодавно написані  вірші Володимира Григоровича, які не ввійшли до нової книги.


Вітав поета його однокласник, товариш, поет, член Національної спілки письменників України Сергій Ткаченко.


Поділилася враженнями від прочитаних віршів Алла Мартиненко, керівник клубу "Берегиня", голова міської ветеранської організації.


Підтримати Володимира Бойка приїхали односельці -  художній керівник сільського будинку культури Наталія Карпенко , вчителька української мови і літератури  Наталія Хмара  та шевченкознавець,  праправнук Т.Г.Шевченка по брату Йосипу Микола Лисенко.




Творчий дует Шевченківського будинку культури в складі Анатолія Різника та Володимира Пономаренка виконав пісню на слова В.Бойка “На мить у дитинство”.


Молода поетеса, авторка книги "ЯнголЯ" Анастасія Подбітова - Яніна зацікавилася поезією  Володимира Бойка про війну на сході, про солдат АТО.



На заході були присутні дружина та донька поета. Катерина Бойко розповіла про їхню сім’ю, про  захоплення чоловіка, поділилася секретами щасливого подружнього життя. 


Зустріч пройшла надзвичайно цікаво, присутні дякували за зустріч, бажали Володимиру Григоровичу здоров’я, творчого натхнення та нових книг.