28 грудня 2017 р.

Підсумки 2017 року.

Відходить в історію 2017 рік, який був насичений подіями та напруженою працею. Він залишиться для нас добрим спогадом, бо подарував радість зустрічей та досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Підводячи підсумки року, що минає ми дякуємо відвідувачам нашої бібліотеки, нашим друзям, письменникам, поетам, художникам Шевченкового краю за те, що протягом року були з нами.
Дякуємо відвідувачам нашого сайту http://www.zvenlib.in.ua  та сторінки на Facebook https://www.facebook.com/zvenlib за щедрість ваших вподобань, за ваші коментарі до наших дописів.
Дякуємо видавництву Гран-Т, авторам, благодійникам, читачам, усім тим, хто поділився з нами книгами, адже дарування книг — це давня форма благодійності та надійне джерело поповнення бібліотечного фонду.
Дякуємо працівникам телестудії “Меркурій ТВ-Плюс”, бібліотекарю Звенигородського будинку інтернату для інвалідів та престарілих Олексієнко О.М., голові Звенигородської міської ради ветеранів, керівнику клубу “Берегиня” Мартиненко А.М., і ще багатьом - багатьом за спільну результативну роботу протягом року.
Дякуємо працівникам видавництва “Наш формат” за допомогу у відборі нової літератури.
Дякуємо Бородій Олені Микитівні, яка надає нашій бібліотеці велику допомогу щодо збереження бібліотечного фонду — вона майстерно ремонтує та прошиває книги.
І, звичайно, велика вдячність голові районної ради В.П.Кучеру та депутатському корпусу Звенигородської райради, голові районної державної адміністрації В.М.Довбушу та безпосередньо начальнику відділу культури і туризму Л.М. Іщенко за увагу до потреб бібліотеки, за допомогу і підтримку.
Ми дякуємо всім за співпрацю у 2017 році та вже готуємось до плідної праці в новому році, надіємося, що прийдешній 2018 виправдає наші надії і прагнення.