3 грудня 2018 р.

Планування роботи бібліотек на 2019 рік: пріорітети в роботі з громадою.

   28 листопада в читальній залі ЦРБ відбувся черговий семінар по плануванню роботи бібліотек Звенигородської ЦБС на наступний рік. В ході семінару обговорювались основні моменти в роботі бібліотек, вирішувались нагальні питання.



   Заступник директора по роботі з дітьми Білан О.П.  ознайомила присутніх з основними напрямками роботи з читачами-дітьми в 2019 році. Розкрила основні вимоги та напрямки діяльності, звернула увагу на удосконалення вже існуючих та запровадження інноваційних послуг бібліотек. Зробила бібліографічний огляд “Найкраще -дітям” (популярні дитячі письменники).


Консультацію «Робота з фондом: комплектування, збереження, списання» надала редактор відділу комплектування Надточій В.Д.


Завідуюча відділом обслуговування ЦРБ Гаркавенко О.Л. надала бібліотекарям району консультацію по плануванню роботи на наступний рік, звернула увагу на національно-патріотичне та правове виховання молоді та основні дати краєзнавчого змісту.


Методичну  консультацію щодо подання електронної звітності ECMAP,  заповнення основних показників по формах 6НК та 80-РВК надала методист ЦРБ Лещенко О.І.