27 грудня 2019 р.

З Новим роком.

                          Шановні колеги, друзі, партнери,  відвідувачі нашої бібліотеки,                                                         нашого  сайту http://www.zvenlib.in.ua та сторінки на Facebook                                                                             https://www.facebook.com/zvenlib !

Ось і відходить у минуле ще один рік. Озирнувшись назад, можемо сміливо сказати, що 2019 рік був прожитий недарма. Він був непростий, але водночас дуже продуктивний, був насичений подіям, напруженою працею, глибоким змістом. Подарував нам радість  досягнень, новий професійний та життєвий досвід.
Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! З дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується дорога наших мрій. Ми дивимося на те що встигли, і знову мріємо! Мріємо із  надіями і сподіваннями на краще ! 
Тож нехай ці традиційно світлі, добрі  свята ваші сім’я зустрінуть у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері  Нехай у ваших домівках панують добробут і злагода.