3 червня 2020 р.

Кращі гаджети для книголюбів.

Книги - це не  лише джерело інформації. Для багатьох людей в світі читання є найефективнішим способом зняти стрес, відволіктися від напруженої роботи, розслабитися в кінці важкого дня. Але є люди, які, прямо скажемо, не можуть випустити книги з рук. Вони читають постійно, кожну вільну хвилину, в будь-якому місці. Саме для таких людей створюють дуже цікаві пристосування, які полегшують книгоманам життя:
Справжнього книголюба не може зупинити захід сонця. Можливо, його навіть не зупинить Апокаліпсис, який відключить електрику на всій планеті, тому що книгомани запаслися чудо-ліхтариками, які можна кріпити на окуляри. Вони рівномірно розподіляють світло на направленій ділянці, дозволяючи читати в непроглядній темряві і при цьому не дратувати світлом сплячого поруч .
Загальновідомо, що більшість людей обожнює читати в ліжку. Адже улюблена ліжко це найзатишніше і захищене місце в світі. Ось тільки з читанням лежачи виникає безліч незручностей. Саме для таких лежебок створили окуляри, що змінюють кут зору на 90 °! Вам більше не доведеться будувати незручні барикади з подушок для того, щоб бачити книгу. 
Багато людей люблять ніжитися у ванній, і не дарма - розслабляються м'язи, знімається стрес, тривоги. Цей процес іноді займає тривалий час, так чому не поєднати його з корисним? Прозора водонепроникна обкладинка дозволить вам насолоджуватися улюбленою книгою не відриваючись від банних процедур. Обкладинка має знизу два поглиблення, що дозволяють вам тримати книгу і перевертати сторінки. А ще вона герметично застібається і не тоне.
Читати лежачи на боці тепер ще зручніше. Адже видавці зважилися на випуск ліжкових видань книг. Тепер ви сміливо можете зачитуватися улюбленою книгою в улюбленій позі. Правда, змінюючи положення, краще буде взяти стандартний формат.
Цей гаджет (якщо можна його так назвати) покликаний зробити ваше життя комфортним і максимально затишним. Використовувати цей масажер читаючи - це брати від життя все! Він оснащений досконалої масажною системою, має велику кишеню для книг, підсклянник і навіть лампочку для комфортного читання! Цей масажер підходить для будь-яких ліжок і будь-яких розмірів і форм тіла.
Якщо вам набридло весь час притримувати сторінки, щоб вони не перегорталися в свавільному порядку, вам просто необхідна ця штука. Зроблена з акрилу, вона значно легше своїх попередниць зі скла. Вкрай корисна в умовах вітряної погоди. Єдиний мінус - перевертаючи сторінки, вам доведеться кожного разу її перекладати.