19 квітня 2023 р.

Це цікаво. Із фонду нашої бібліотеки.

 Роберт Бриндза. Нічний Сталкер.
Глухої спекотної літньої ночі, детектива Еріку Фостер викликають на місце вбивства. Жертва — успішний лікар, його знаходять задушеним у ліжку, зі щільно закрученим поліетиленовим пакетом на голові та зв’язаними зап’ястками. За кілька днів, за таких самих обставин мертвою знаходять ще одну жертву. Злочинець обирає лише неодружених чоловіків, які ведуть  усамітнене життя. Чому їхнє минуле огорнуте таємницею? Що пов’язує їх усіх із вбивцею?  Еріка Фостер з усією наснагою береться за розслідування. Пройнята болем та тугою за чоловіком, якого вона втратила на минулому поліцейському завданні, не розуміючи, як продовжувати життя без нього, Еріка прагне справедливості  та намагається зробити все щоб зупинити Нічного Сталкера, перш ніж він обере нову ціль. Та в якийсь момент Еріка сама опиняється у “списку”,  власне життя Еріки може опинитися під загрозою.
Чи зможе детектив розплутати цей вузол та вловити ниточку, що зв‘язує всі вбивства між собою? В цьому і криється головний мотив та розгадка. 
“Нічний Сталкер”  - друга книга (після “Дівчина у кризі”) із серії про детектива Еріку Фостер. Це хороший поліцейський детектив, в якому головні герої викликали різні емоції : від співчуття до злості та розчарування.
#книжкові_новинки #бібліотека_радить
#увага_новинки #читаюукраїнською #люблючитати #робертбриндза #нічнийсталкер #це_цікаво #із_фонду_нашої_бібліотеки