16 березня 2018 р.

Це ціваво. Із фонду нашої бібліотеки.

Книга черкаського журналіста Назарія Вівчарика “П’ятеро як один” вийшла в світ у тернопільському видавництві “Мандрівець” у 2017 році.
Автор характеризує книгу, як бойовик-містика. Це розповідь про п’ятьох друзів. Головний герой, Олексій, – один із них. Випадково він опиняється поруч із кожним своїм другом саме у той момент, коли на того чатує смертельна небезпека, і намагається його врятувати. Чи вдасться Олексієві протистояти фатуму та як відплатять йому за вірність товариші? 
Книга цінна тим, що в ній усі події відбуваються  в Черкасах, тож читач може зануритися в атмосферу цього міста. Як каже сам автор : “Мені  хотілося б, щоб читаючи мою книгу, люди дізнавались більше про Черкаси. Загалом, ця книга авторський вимисел, але, звичайно, я не міг писати, беручи з космосу, я опирався на власний досвід, думки, ідеї. У той же час не зображував себе. Але є персонажі, яких можна побачити в реальному житті."
Також в нинішній час тривог та небезпек книга дає надію на краще, адже герой книги, попри важкі життєві обставини таки знаходить в собі сили не впасти духом.