20 березня 2018 р.

Це цікаво. Із фонду нашої бібліотеки.

У фонді нашої бібліотеки є чимало нових видань. На всі смаки, адже у кожного  свої вподобання. Тим не менше, є автори, які стають улюбленцями читачів. Їх книги чекають і продовжують читати. Серед таких авторів і Макс Кідрук.
Макс Кідрук інженер - енергетик за освітою, а ще невтомний мандрівник і такий само невтомний письменник. Побував у понад 30 країнах. Незважаючи на молодий вік, Максим Кідрук – один із найвідоміших та найбільш впізнаваних письменників в Україні. Тиражі його книг постійно зростають, а критики говорять, що твори Кідрука стають все досконалішими стилістично та сюжетно.
Пише Макс Кідрук у різних жанрах. Це і тревелоги – жанр, з якого почався Кідрук-письменник. “Мексиканські хроніки”, “Подорож на Пуп Землі”, “Любов і піраньї”, “На Зеландію!” – книги, написані на основі мандрівок автора до віддалених, екзотичних і майже незвіданих для пересічного українця країн, як ото Перу, Чилі, Мексика, Нова Зеландія, Еквадор тощо.  І технотрилер - " Бот: Атакамська криза”, який отримав продовження  Бот: Гуаякільський парадокс»  та “Жорстоке небо”. І гостросюжетні романи: “Твердиня”, “Зазирни у мої сни”, “Не озирайся і мовчи”.  Пробує себе М.Кідрук і у публіцистиці — книга “Небратні” - це спроба проаналізувати понад 400-річну історію україно-російського протистояння та донести до європейського читача причини, що стали передумовами нинішньої ситуації в Україні, зокрема, війни на Сході країни. 
Запрошуємо  любителів якісної української літератури до нашої бібліотеки. 
Читайте! Рекомендуємо!