2 липня 2019 р.

Всесвітній день НЛО (День уфолога).

У всьому світі 2 липня відзначають як День НЛО (World UFO Day) або День уфолога.  Уфологія походить від абревіатури UFO, що нас звучить як НЛО. Саме цю дату обрали, тому що приблизно в цей же період в 1947 році в пустелі поруч з Розуеллом, Нью-Мексико, впав дивний об'єкт. Багато хто вважає, що це було НЛО. Це свято присвячене тим, хто вивчає явища, які не мають логічного пояснення, і об'єкти, яким приписується позаземне походження. Пропонуємо вашій увазі  книги, в яких яскраво і переконливо описані зустрічі землян з НЛО і прибульцями з космосу - все те, до чого так трепетно ​​тягнеться наше підсвідоме Я. 
Приходьте до нас вибирайте книгу, яка відповідає вашим смакам та настрою. Читайте із задоволенням)))


С. Шелдон «Кінець світу». У книзі розповідається про таємну акцію спецслужб зі знищення міжнародної групи туристів, які випадково стали свідками катастрофи НЛО. Але коли всі свідки прибрані, приходить час вмирати і тим, хто - по своїй волі чи мимоволі - став виконавцем цієї акції. У живих залишився тільки один - людина, яка не збирається здаватися без боротьби і перетворюється з жертви в мисливця.


К. Саймак «Майже як люди». Звичайний американський хлопець, журналіст за професією, випадково з'ясував, що інопланетяни вирішили скупити всю Землю. Методично вони скуповують будинок за будинком, підприємство за підприємством, і неясно, чим це скінчиться. Прибульці володіють здатністю змінювати за бажанням свій вигляд, і вміють маскуватися під людей ...


А. і Б. Стругацькі «Пікнік на узбіччі». Головні герої цієї захоплюючої книги - відчайдушно сміливі люди, які на свій страх і ризик знову і знову вирушають на місце висадки прибульців - аномальну зону, повну небезпек і смертельних пасток.


Досить загадкові події відбуваються в гірському готелі «Біля загиблого альпініста». Безневинні розваги та веселі розіграші припиняються, коли одного з постійних мешканців знаходять по-звірячому вбитим. Поліцейський інспектор Глібська, відпочиваючий волею долі в цьому ж готелі, береться за розслідування цієї справи, - ще не знаючи, яку неймовірну істину йому належить дізнатися і який вибір зробити.


Колонізувати Марс, як виявилося, не так вже й легко… Марсіани відстоюють цілісність свого краю! Але землянам вкрай необхідно принести у чужий унікальний Світ стереотипи свого життя, яке, до речі, вже не можливе на Землі. Адже життя на Землі знищене. Боротьба за життя, прагнення свободи, туга за земними просторами й синявою неба рідної землі, дивовижні загадки планети Марс – усе це в збірці науково-фантастичних новел та есеїв Рея Бредбері «Марсіанські хроніки».


Г. Уеллс «Війна світів». Один з найвідоміших романів англійського письменника-фантаста, творчість якого відкрило новий етап у розвитку жанру наукової фантастики. Одного разу на територію Сполученого Королівства впали один за одним кілька капсул-снарядів, які були випущені з величезної марсіанської гармати. Спроба землян відкрити їх обернулася справжнім кошмаром. І почалася Війна світів ...