23 грудня 2016 р.

Я б обрав життя, яке прожив.

“Якби мене запитали, чи жалкую я про те, як склалося моє життя, про відсижені 15 років, я б відповів: анітрохи... І якби довелося починати все спочатку та вибирати, я б обрав життя, яке прожив.”  В.М.Чорновіл.                                     
Упродовж багатьох років він був живим символом боротьби за незалежність України. Рух шістдесятників і дисидентів, національне відродження, становлення Народного руху — все це неможливо уявити без В’ячеслава Чорновола. Він залишається в нашій пам’яті, живе разом з нами і нині спонукає та закликає нас до дії.
До 79 річниці від дня народження В.Чорновола центральна районна бібліотека ім. Ю.С.Кримського спільно з директором музею- садиби В.Чорновола В.В.Стрижиусом провела ряд  заходів. Так для слухачів Університету третього віку, який діє при Звенигородському будинку інтернаті для інвалідів та престарілих, було проведено годину роздумів “Я б обрав життя, яке прожив”.

















Для учнів Звенигородського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (ЦППРК) було проведено патріотичну годину  “До денця весь належав Україні".























В читальному залі нашої бібліотеки представлена книжкова виставка “Борець за вільну Україну”.