20 грудня 2016 р.

Прочитай першим!

Брати Капранови.
    Щоденник моєї секретарки.

Він має все – дружину-телеведучу, красуню-коханку, бізнес на бюджетних грошах, впливових друзів та партнерів. Він – типовий представник так званого «бомонду» чи то «еліти». Однак українцям завжди були притамані природний скепсис та іронія. Саме завдяки цим якостям головний герой роману «Щоденник моєї секретарки» стає діґґером – подорожуючи таємними коридорами влади та грошей він не забуває фіксувати для нас із вами правдиву картину того, що відбувається там. Але одного разу світ навкруги раптом починає руйнуватися – настає час великого бізнесового та політичного переділу, гаряче літо 2004-го...





Брати Капранови.
   Мальована історія Незалежності України.

Незалежність не впала з неба – державницька традиція живе на наших землях зі скіфських часів і фактично не переривалася до 1991-го. Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення, а пантеон героїв дасть приклад для наслідування.
Це – книжка для дорослих і дітей, для батьків, які хочуть, щоб їхні нащадки виросли українцями.






Брати Капранови.
    Забудь - річка. 

Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. Багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця у Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Перелітаючи через неї, душа забуває все, що з нею було раніше. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями у кожній українській родині.


Брати Капранови.
    Я люблю Україну.

Телеканал ICTV та Брати Капранови до Дня Незалежності запустили спецпроект «I like Україна/Я люблю Україну». У рамках проекту вки долучилися до створення збірки. Двоє з авторів — Артем Чех та Геннадій Молчанов — свою любов до Українийде друком однойменний збірник. Його авторами стали 25 відомих українських письменників.
Незалежній Україні вже 25 років. Але боротьба триває: і на полі бою, і в головах українців. Українські письменники стали до лав бійців одними з перших, спочатку в інформаційному просторі, а дехто зі зброєю в руках.
Юрій Винничук, Любко Дереш, Макс Кідрук, Андрій Кокотюха, Лариса Денисенко, Андрій Курков, Марися Нікітюк, Євген Положій та інші відомі письменнии довели зі зброєю в руках на східному фронті, а один — Андрій Миронюк — загинув за неї у Донецькому аеропорту.

Брати Капранови.
    Кобзар-2000.

"Кобзар 2000" Братів Капранових - це містичний зріз сучасної України, де відьми існують поряд із мобільними телефонами, вовкулаки та русалки не зважають на наявність автомобілів та бетонних парапетів, а жінки привертають коханих у той самий спосіб, що й їхні прабабусі.
Романтичні, драматичні, іноді смішні і завжди цікаві історії розбито на дві частини: SOFT, рекомендований для жінок, та HARD – для чоловіків. Подивіться уважно на обкладинку і виберіть свою книжку!